POSTS
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
  • Text Hover
POLÍTICA DE PRIVACIDAD.

Introducción: METALTCAM MECHANICAL PROJECTS és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació per tal de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica METALTCAM a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de METALTCAM (que des d’ara anomenarem «Lloc»).

 

Com s’utilitza la seva informació? METALTCAM no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o METALTCAM estigui obligat a fer-ho per llei. METALTCAM no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites sense comunicar-li prèviament perquè vostè pugui rebutjar tal possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de METALTCAM (incloses empreses filials i associades) i / o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per consolidar l’emmagatzematge de dades o per a simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i / o col·laboradors de METALTCAM estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

 

Quina informació recopilem? Informació no personalal al visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en què han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc i conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals. informació personalEn alguns espais del Lloc de METALTCAM, pot realitzar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. METALTCAM utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.

 

Per què recopilem la seva informació personal? En ocasions, METALTCAM ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic per tal de rebre un butlletí de notícies o informació de servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de METALTCAM tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.

 

Com protegim la seva informació? Per impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet. Accés a la seva información.Usted té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi en contacte amb nosaltres info@metaltcam.com Llocs web de terceros Nuestra Política de Privacitat només s’aplica als espais del Lloc web controlats per METALTCAM, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la política de privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. METALTCAM no ha revisat tots els llocs web de tercers, no té control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, METALTCAM no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.

 

Com contactar amb nosaltres? La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

METALTCAM MECHANICAL PROJECTS S.L.

c/ Artesans, 69. Valls, Tarragona. SPAIN.

 

Phone: +34 977609360

Mail: info@metaltcam.com